Stop met tijd, geld en energie te verliezen.

Terwijl je moeizaam achter jouw computer, die nieuwe online software onder de knie probeert te krijgen, vergeet je wat jouw belangrijkste taak is als ondernemer is: Het runnen van jouw onderneming.

Marketing is bedoeld om geld op te brengen.

Het opzetten van je marketing kost je geld. Tenminste als je het zelf wil doen. Daarom...

Gebruik jouw tijd, geld en energie om jouw kleine onderneming efficiënt en winstgevend te maken. Dat betekent dat je op zoek gaat naar ijzersterke strategieën, dat je mensen aanstuurt, dat je cijfers verzamelt en analyseert en dat je je klanten een goed gevoel bezorgt.

Geef jezelf de vrijheid die je verdient. Geef het opzetten van marketingcampagnes uit handen.

Wij zetten jouw marketingcampagne volledig technisch klaar.

  • Doe zoals alle succesvolle ondernemers. Focus je op strategisch werk en laat je ontzorgen voor al de rest.
  • Kies voor het Businesslab Media Team bij de implementatie van jouw Marketing Machine.
  • Verlies geen geld door de technische blunders van onervaren of onwetende surrogaat webmarketeers.
  • Verlies geen tijd door ellenlange weg-en-weer-gesprekken omdat die zogenaamde webmarketeers niet begrijpen waar je naartoe wil.
  • Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op vlak van on-en offline marketing en verkoop.

Waarom zou je een onervaren student of onervaren medewerker aantrekken om te prutsen met je marketing?

Marketing is datgene waar jouw klanten vandaan komen. Neem een goede start en kies voor ervaring, expertise en strategie.

Haal de enige echte ervaren en resultaatgerichte partner in huis, zodat je precies weet waar je aan toe bent: Vraag hoe Businesslab Media jou kan helpen.

E-mails verzenden naar jouw klanten

Een promotie aankondigen aan je klanten? Of gewoon op regelmatig tijdstip in contact blijven met je klanten? Wij maken de e-mails op, verzenden deze automatisch volgens de GDPR-wetgeving en je krijgt de statistieken. Zonder te vergeten: je verkoopt meer!

Aan de slag

Website pagina met antwoord-formulier

Een nieuwe doelgroep? Een nieuwe actie? Een variatie op de eerste actie? Alles kan.

Het is niet nodig om je website aan te passen. Gewoon een aparte pagina die wij voor jou maken, waar bezoekers hun gegevens achterlaten. Je krijgt onmiddellijk alle gegevens door en de bezoeker krijgt geautomatiseerde opvolg e-mails. Het hek is nu van de dam. Je ontdekt dat marketing echt wel opbrengt. 😃

Nieuwe website

Eindelijk een website die geld opbrengt 😃

We maken jouw website ZELF. Ze zijn geen tussenpersonen.

E-mail Nieuwsbrieven

Dit is een abonnement voor online e-mail opvolging zodat

  • je de contacten die nog niet overgingen tot aankoop verder kan opwarmen en hen kan blijven inspireren om te investeren in jouw product/dienst.
  • je bestaande klanten kan blijven enthousiasmeren zodat ze steeds weer opnieuw kopen.

Dankzij Businesslab Media verstuur je tweewekelijks/maandelijks een digitale nieuwbrief uit naar jouw contactenlijst. Je contacten blijven zo niet alleen op de hoogte van wat je doet, ze worden ook keer op keer geprikkeld om (terug) bij jou te kopen.

Facebook Advertenties

Je krijgt geen bezoekers op je site of landingspagina zonder dat je er zelf verkeer (traffic) naartoe stuurt. Deze Facebookadvertenties zorgen voor permanent verkeer naar jouw landingspagina(‘s). Eens de Facebookadvertentie loopt genereer je een stroom van nieuwe contacten of ideale prospects die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in jouw product/dienst.

Netwerkfunnel

Netwerken is één manier om contacten te leggen en contactgegevens van ideale prospects te verzamelen. Maar hoe hou je deze gegevens bij en hoe hou je ze warm? Met de Netwerkfunnel volg je de contacten (visitekaartjes, ingevulde kaartjes,...) die je sprokkelde tijdens eender welk fysiek contactmoment (netwerkevent, winkel, beurs,...) op een geautomatiseerde manier op. Geen verloren visitekaartjes meer.

Je verzamelt alles in één database (CRM-systeem) en jouw contacten blijven op geregelde tijdstippen op een ludieke manier van je horen. Zo blijf je te allen tijde bij hen top of mind.

Verjaardagskaarten

Een persoonlijke relatie met je klant is cruciaal in een kleine onderneming. Met dit Verjaardagskaarten-systeem verras je jouw klanten elk jaar opnieuw met een handgeschreven verjaardaagskaart. Dit vergroot niet alleen het vertrouwen dat de klant in je heeft, het versterkt bovendien de persoonlijke relatie met hem.

Wanneer ga je van start?

Het Businesslab Media Team is er voor JOU. Laat ons de mogelijkheden bespreken.
Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

VRIJBLIJVEND GESPREK