Succesverhalen

Dankzij de e-mailmarketing ondersteuning van Businesslab Media hebben we - in een uiterst uitdagend Corona jaar - een zeer druk eindejaar gehad met ruim 800 verkochte menu's. We waren zeker tevreden! Ook de Sinterklaas-actie er net voor was een groot succes met 180 verkochte ontbijten.

Daarom werken we graag weer samen voor onze mailings met Businesslab Media!

Benny Van De Velde - BP-catering - Drongen

Luc De la Ruelle - Huizencoach

Dankzij “De-online-trainingsmodule: De-Ultieme-Marketing-Machine” heb ik eerst gewerkt aan het op punt zetten van een stevige marketingboodschap. Daarna ging ik op zoek naar een manier om dit technisch te laten uitvoeren door een derde partij.

Deze module was voor mij de ideale oplossing. Bij aanvang had ik wat weerstand tegenover de “Persoonlijke BLM Marketing Toolbox”, gezien het voor ons onbekend terrein was.

Echter heb ik, na een kort gesprek met het Businesslab Media, snel de beslissing gemaakt om op hun kennis en expertise te vertrouwen, waar ik op vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad! Voor ik hiermee begon, had ik al een vrij groot klantenbestand. Mijn uitdaging was dat ik een specifieke niche doelgroep, binnen en buiten mijn klantenbestand wou aanspreken, wat ik voorheen moeilijk te pakken kreeg.

Dankzij het toepassen van best practices van Businesslab Media en “Mijn Persoonlijke BLM Marketing Toolbox” in de plaats van de klassiek branding- technieken, heb ik op korte termijn meer dan 100 kwalitatieve contacten binnengehaald.

Het contact met Businesslab Media loopt heel vlot, de communicatie verloopt zowel snel als professioneel. Dankzij “Mijn Persoonlijke BLM Marketing Toolbox” vindt de ideale klant zijn weg naar mijn website, waardoor de aanvragen binnenstromen!

Luc De la Ruelle - Huizencoach bv - Sint-Niklaas

Cases

Mockup Case study Benny - BP-catering

HOE GERICHTE EMAILMARKETING ZORGDE VOOR 800+ VERKOCHTE MENU'S BIJ EINDeJAARSACTIE EN MEER TOTALE VERKOOP - Een Businesslab Media Case Studie

Klik hieronder op de knop om het volledig verslag te downloaden. Kom te weten hoe Benny Van De Velde van BP-catering met technische ondersteuning en marketingbegeleiding van Businesslab Media succesvolle e-mailacties lanceert.

Marketingacties die opbrengen, steeds opnieuw.

Ja! Ik wil weten hoe.
Abricasa voorbeeld pagina